فناوری

اینستاگرام با بخش جدید Your Activity حذف گروهی پست‌ها را ممکن می‌کند

اینستاگرام از طریق یک قابلیت جدید فرآیند حذف پست‌ها، نظرات و سایر فعالیت‌های شما از این شبکه اجتماعی را آسان‌تر کرده است. این اپلیکیشن با معرفی بخش جدیدی تحت عنوان Your Activity اجازه می‌دهد فعالیت‌های قبلی خود را مرور کنید و امکان حذف گروهی پست‌ها و نظرات را داشته باشید.

به گزارش وب‌سایت رسمی اینستاگرام، قابلیت جدیدی که برای این اپلیکیشن معرفی شده بخش تازه‌ای به نام Your Activity است. این بخش می‌خواهد مشاهده فعالیت‌های قبلی و حذف گروهی آن‌ها را ساده‌تر کند. اگرچه در گذشته هم امکان حذف لایک‌ها، نظرات و پست‌ها از این شبکه اجتماعی وجود داشت، ولی تنها راه برای انجام این کار گشتن و پیدا کردن تک‌تک فعالیت‌های قبلی بود.

حالا از طریق بخش Your Activity می‌توانید میانبری برای دسترسی به پست‌ها و استوری‌های قدیمی داشته باشید و حتی لایک‌ها و نظرات خود را روی پست‌های دیگران ببینید. همچنین، میانبرهایی برای بررسی زمان صرف‌شده در اینستاگرام، بخش سابقه جستجوها، کلیک‌های انجام‌شده روی لینک‌ها و تغییرات سطح اکانت مثل تغییر نام کاربری اضافه شده‌اند.

برای دسترسی به بخش Your Activity باید به صفحه پروفایل خود بروید و از منویی که در سمت راست بالای صفحه وجود دارد، گزینه مربوطه را انتخاب کنید.

اینستاگرام می‌خواهد فشارها را کم کند

این شبکه اجتماعی اولین بار در ماه دسامبر پیش‌نمایش این ویژگی را نشان داد. اینستاگرام گفت این قابلیت به‌ویژه برای نوجوانان اهمیت دارد تا بدانند که چه اطلاعاتی را روی این شبکه اجتماعی به اشتراک می‌گذارند. این اپلیکیشن در ماه‌های اخیر به خاطر فقدان قابلیت‌های تامین‌کننده ایمنی جوانان، تحت فشار زیادی قرار داشته است.

حالا اضافه کردن بخشی که همه فعالیت‌های کاربر در اینستاگرام در آن قابل مشاهده باشد، گام بسیار مهمی برای ارائه کنترل‌های بیشتر بر فعالیت‌ها محسوب می‌شود و می‌تواند کمی از فشارها بر این شرکت رکم کند. گفتنی است که با وجود تمام این فشارها، اینستاگرام در سه‌ماهه چهارم 2021 همچنان پردانلودترین اپلیکیشن دنیا بوده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا