فناوری

فضانوردان ناسا با برداشت فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین‌المللی، «تاکو» درست کردند

فضانوردانی که در ماه ژوئیه در ایستگاه فضایی بین‌المللی فلفل کاشته بودند، حالا محصول خود را برداشت و با آن یک غذای معروف مکزیکی به نام «تاکو» درست کردند.

«مگان مک‌آرتور»، فضانورد ناسا اخیرا با انتشار پستی در صفحه توییتر خود اعلام کرد که مزه فلفلی که آن‌ها در ایستگاه فضایی کاشته‌اند را چشیده و با آن بهترین تاکوی فضایی را درست کرده است. آن‌ها با کاشت این فلفل‌ها تحقیقات علمی جذابی را هم دنبال می‌کردند.

ناسا در بیانیه‌ای در این باره گفت: «این فرآیند شامل تحلیل میکروبی شرایط به منظور ارتقای درک ما از تعاملات میکروب‌های گیاهی در فضا بوده و البته به ارزیابی طعم، بافت و مواد مغذی نخستین فلفل‌های فضایی که در خارج از جو زمین پرورش داده شده‌اند، پرداخته است.»

فضانوردان همچنین کاهو، کلم پیچ و کلم چینی پرورش داده‌اند. ولی ناسا پرورش فلفل را به عنوان یکی از پیچیده‌ترین نمونه‌های کاشت در فضا معرفی کرده چون جوانه زدن و رشد این گیاه خیلی طول می‌کشد. این ماموریت که با نام مطالعه Plant Habitat-04 شناخته می‌شود یکی از گام‌های اولیه در استراتژی مدنظر ناسا برای تامین خوراک فضانوردان در طول ماموریت‌های ماه و مریخ است.

آزمایش کاشت فلفل همچنان ادامه دارد و فضانوردان ماموریت «کرو-۳» هم پس از رسیدن به ایستگاه فضایی از ماه آینده کاشت دومین سری از فلفل‌ها را آغاز می‌کنند. این فضانوردان پس از دو تاخیر بالاخره قرار است دوشنبه همین هفته از زمین پرتاب شوند. آن‌ها سومین گروه از فضانوردانی خواهند بود که با کمک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌روند.

روی زمین، اهالی ایالت نیو مکزیکو معمولا فلفل سبز را روی شعله کبابی کرده و بعد پوست آن را جدا می‌کنند. فضانوردان ایستگاه فضایی امکان کبابی کردن فلفل‌ها را نداشتند اما همین که توانستند در مدار زمین به مواد غذایی تازه دست پیدا کنند، موفقیت بزرگی برای آن‌ها و آینده ماموریت‌های فضایی محسوب می‌شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا