بازی هافناوریکسب و کار

گوگل سه راه جدید برای مخفی کردن اطلاعات کاربران ارائه کرده است

گوگل به‌تازگی ابزارهای جدیدی در اختیار کاربران خود قرار داده است که کنترل آنها برری حریم شخصی را در زمان استفاده از گوگل مپز، یوتیوب و گوگل اسیستنت بیشتر می‌کند. این کمپانی تأیید کرد که قرار است حالت ناشناس (Incognito Mode) را برای Maps ارائه کند. این قابلیت در ماه جاری برای کاربران اندروید و "به‌زودی" برای کاربران iOS عرضه خواهد شد.

زمانیکه شما حالت ناشناس را در Maps فعال می‌کنید، فعالیت‌های شما در این برنامه مانند نقاطی که جستجو کرده‌اید در اکانت گوگل ذخیره نخواهد شد و برای شخصی‌سازی تجربه Maps شما به کار گرفته نمی‌شود. در خصوص یوتیوب هم گوگل سیستم حذف خودکار را مشابه حذف تاریخچه موقعیت مکانی و یا داده‌های وب در بازه‌های زمانی مشخص که خودتان انتخاب کرده‌اید را لحاظ کرده است. به‌عنوان مثال شما می‌توانید انتخاب کنید که اطلاعات شما به مدت 3 ماه، 18 ماه و یا تا زمانیکه خودتان آنها را حذف کنید، در تاریخچه باقی بماند و پس از آن زمان برای همیشه حذف شوند. راه‌حلی که برای حفاظت از اطلاعات به‌نظر سرراست می‌آید.حافظت از اطلاعات کاربران در سرویس های گوگل

در نهایت این امکان در برنامه Google Assistant نیز فراهم شده است که فرمان‌های صوتی شما و یا هر سوالی که از او می‌پرسید حتی بدون آنکه نیاز به باز کردن برنامه باشد از آن حذف شود. حالا تنها کافیست بگویید "Hey Google, delete the last thing I said to you" و یا "delete everything I said to you last week"، بدین ترتیب تمام اطلاعات موجود حذف خواهند شد. متأسفانه شما نمی‌توانید از طریق فرمان صوتی اطلاعاتی که یک هفته بیشتر از آن گذشته را حذف کنید. برای اینکار هنوز باید وارد منوی تنظیمات این برنامه شوید.

در کنار گزینه‌های جدیدی که گوگل به این برنامه‌ها اضافه کرده، قابلیت بررسی رمزهای عبور نیز در بخش مدیریت پسوردها اضافه شده است که ورود از طریق کروم و اندروید را همگام‌سازی می‌کند. در این بخش شما می‌توانید که آیا رمزهای عبور شما در جای دیگری استفاده شده یا از چه رمزهای عبوری چندبار استفاده کرده‌اید و کدام پسورد ضعیف است و نیاز به تغییر دارد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

بستن
بستن